Radek Prostřední | | Dorost

Dorostenci mají postup do nadstavbové skupiny ligy dorostu

Naši dorostenci o víkendu odehráli poslední zápasy základní části ve které si vedli velmi dobře, když jako jedinému celku se podařilo sehrát vyrovnanou partii s dorostenci Dynama Pardubice B a padli s nimi ve vzájemném duelu až po samostatných nájezdech 3:4. 

V celkovém hodnocení skončili dorostenci Chrudimi na výborném druhém místě, které jim zajistilo postup do nadstavbové části, kde se pokusí poprat o postup do nově vznikající vyšší soutěže ligy dorostu.

V nadstavbové části jim budou soupeři z regionu Hradec Králové a Liberce, přesněji budeme soupeřit s týmy: Náchod, Nové Město nad Metují, Krkonoše, Jablonec nad Nisou, Choceň, Liberec B a Pardubice B.

Za úspěchem našich dorostenců stojí především výkony celého týmu, nicméně naši kluci dosáhli i vynikajících individuálních výsledků v bodování, když mezi 10ti nejlepšími hráči celé soutěže se umístili hned 3 hráči HC Chrudim. Na 8. místě se umístil Adam Pražan, který nasbíral v pouhých 5ti odehraných zápasech 22 bodů za 11 branek a 11 asistencí, další výrazný individuální úspěch zaznamenal Matyáš Prostřední, který skončil na 3 místě za 26 bodů, které nasbíral během 9 zápasů. Vítězem základní části v bodování se stal také chrudimský hráč Štěpánek Jiří, který za 8 zápasů nasbíral 37 bodů za 23 branek a 14 asistencí.

Celému týmu přejeme hodně štěstí a pokračování v dobrých výkonech i v nadstavbové části, která začíná již v sobotu 13.11. proti Dynamo Pardubice B.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton

https://nsa.gov.cz/ 



Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv