Radek Prostřední | | Dorost

Dorostenci mají postup do nadstavbové skupiny ligy dorostu

Naši dorostenci o víkendu odehráli poslední zápasy základní části ve které si vedli velmi dobře, když jako jedinému celku se podařilo sehrát vyrovnanou partii s dorostenci Dynama Pardubice B a padli s nimi ve vzájemném duelu až po samostatných nájezdech 3:4. 

V celkovém hodnocení skončili dorostenci Chrudimi na výborném druhém místě, které jim zajistilo postup do nadstavbové části, kde se pokusí poprat o postup do nově vznikající vyšší soutěže ligy dorostu.

V nadstavbové části jim budou soupeři z regionu Hradec Králové a Liberce, přesněji budeme soupeřit s týmy: Náchod, Nové Město nad Metují, Krkonoše, Jablonec nad Nisou, Choceň, Liberec B a Pardubice B.

Za úspěchem našich dorostenců stojí především výkony celého týmu, nicméně naši kluci dosáhli i vynikajících individuálních výsledků v bodování, když mezi 10ti nejlepšími hráči celé soutěže se umístili hned 3 hráči HC Chrudim. Na 8. místě se umístil Adam Pražan, který nasbíral v pouhých 5ti odehraných zápasech 22 bodů za 11 branek a 11 asistencí, další výrazný individuální úspěch zaznamenal Matyáš Prostřední, který skončil na 3 místě za 26 bodů, které nasbíral během 9 zápasů. Vítězem základní části v bodování se stal také chrudimský hráč Štěpánek Jiří, který za 8 zápasů nasbíral 37 bodů za 23 branek a 14 asistencí.

Celému týmu přejeme hodně štěstí a pokračování v dobrých výkonech i v nadstavbové části, která začíná již v sobotu 13.11. proti Dynamo Pardubice B.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv