Radek Prostřední |

Prohlášení klubu HC Chrudim

KVV ČSLH Pardubického kraje na svém jednání dne 26.1.2021 rozhodl dle sdělení rozhodnutí výkonného výboru ČSLH ze dne 22.1.2021 o předčasném ukončení všech amatérských a mládežnických sportovních soutěží, které řídí.

Vzhledem k ukončení hokejových soutěží a k trvající nepříznivé epidemiologické situaci a znemožnění provozování vnitřních sportovišť, bylo vedením Sportovních areálů města Chrudim rozhodnuto o ukončení provozu zimního  stadionu.

Vedení klubu HC Chrudim, po ukončení sezóny (po 31.3.2021) stanoví výši příspěvků pro letošní sezónu 2020/2021 a formu kompenzace hráčských příspěvků.



Aktuální informace k tréninkům:

K výše uvedeným skutečnostem již nebude možné v letošní sezóně na zimním stadionu v Chrudimi trénovat na ledě, nicméně Sportovní areály připravují inline plochu, kterou budeme moci využívat, jakmile to vládní omezení povolí. Do této doby budeme dále pokračovat v individuálních přípravě formou online tréninků. Jakmile vláda zmírní opatření a budeme moci se scházet ve skupinách alespoň po 6ti hráčích, tak začneme trénovat společně venku. Další alternativou je možnost využívat tréninků na inline bruslích v hale, ti kteří by měli zájem o tréninky na inline bruslích nám prosím potvrďte do ankety, aby trenéři dle počtu zájemců mohli připravit tréninkové skupiny. Ostatní hráči, kteří nebudou mít zájem o tréninky na inline bruslích budou normálně trénovat na suchu.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv