Zdeněk Pavlík + Pavel Sedlák |

Mladší přípravka bronzová ve Žďáru. Z Jaroměře veze zlato!

O víkendu čekal na hráče mladší přípravky pořádný zápřah. V sobotu hráli na turnaji ve Žďáru nad Sázavou a v neděli v Jaroměři. Na obou se jim dařilo parádně. Ve Žďáru skončili bronzoví a z Jaroměře dokonce přivezli zlaté medaile!

V sobotu 12. 3. 2016 se ve Žďáře nad Sázavou uskutečnil turnaj ročníku 2008 a mladších. Turnaje se zúčastnili Polička, Žďár nad Sázavou, Jihlava, Velké Meziříčí, Chrudim a ze Slovenska Rušínov, Skalica. Našim Osmičkám se turnaj vydařil, vezeme třetí místo. Cestou k bronzové medaili jsme porazili postupně domácí tým Žďáru nad Sázavou v základní hrací době skóre 3 – 3, nájezdy jsme vyhráli 3 - 0, vyhráli jsme nad Poličkou 5 -1, podlehli týmu ze Slovenska HC Skalica 3 – 5 a v souboji o třetí místo jsme si poradili s týmem Velkého Meziříčí 8:2.

 Sestava: Řivnáč, Pavlík – Řehořek, Postupa, Klatt, Vaško, Dvořák J., Urválek, Novák H., Dvořák Š., Vašíček, Vašíčková, Poláček a Chalupník

Foto úspěšného týmu z turnaje ve Žďáru:





V neděli 13. 3. 2016 se v Jaroměři uskutečnil turnaj ročníku 2008 a mladších. Turnaje se zúčastnili Choceň, Jaroměř, Nové Město nad Metují, Trutnov a Chrudim.Našim osmičkám se turnaj vydařil více než výborně a navázali tak na úspěchy s předchozí části sezóny. Naši hráči, ačkoliv většina týmu absolvovala den předem turnaj ve Žďáru nad Sázavou, kde obsadili třetí místo, nenechala na sobě znát žádnou únavu a do prvního zápasu s Trutnovem vlétli s velkým nasazením. Zápas byl hrán na dvakrát dvanáct minut, kde každá část byla do tabulky počítána jako samostatný zápas. Kluci podali vynikající výkon a po výborných akcích porazili tým z Trutnova bez obdržení jediného gólu v poměru 5:0 a 7:0. Druhý zápas jsme sehráli s Chocní. I s Chocní kluci skvěle bránili i vyráželi do protiútoků a vyhráli 7:0 a 3:0. Dle dosavadního vývoje tabulky bylo zřejmé, že souboj s třetím soupeřem, Jaroměří, bude klíčový.  Kluci si byli vědomi důležitosti utkání a tak byl začátek zápasu velice opatrný, sice jsme dali úvodní gól, ale Jaroměř dokázala vyrovnat. Až ke konci Chrudim dala gól a jednobrankový náskok udržela. Po prohrané první části Jaroměř rezignovala a tak druhý zápas byl jednoznačnou záležitostí pro Chrudim, výhra 7:0. Posledním soupeřem bylo Nové Město nad Metují, které naši kluci bez větších problémů přehráli a zvítězili 7:1 a 5:0. Za celý turnaj dostal náš tým pouze dva góly a tak kromě největšího zlatého poháru dostal náš gólman cenu pro nejlepšího brankáře turnaje. Tým kromě poháru obdržel i diplom a všichni kluci dostali zlatou medaili. Zároveň s turnajem osmiček probíhal i turnaj ročníku 2007, kde Chrudim obsadila výborné druhé místo.

Sestava: Pavlík – Řehořek, Postupa, Sedlák – Hron, Vaško, Dvořák J., – Urválek, Novák D., Dvořák Š.,

Zlatý tým z Jaroměře:

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv