Tomáš Langr | | A-tým

Milan Machač, Ugo Dobiáš a Miloš Kalous odpovídali na otázky

Tři chrudimští hokejisté dostali čtyři otázky. Odpovědi si můžete přečíst níže.

1) Jak se díváš s odstupem času na finálovou sérii?
2) V čem vidíš příčinu obratu finálové série?
3) Podruhé za sebou vítěz základní část, což hovoří o velké kvalitě hodně mladého teamu. Jak vidíš jeho budoucnost?
4) Jak bys zhodnotil celou sezónu a konečný výsledek?

Ugo Dobiáš, útočník

1. Stejně jako po posledním hvizdu rozhodčího. Nemůžu říci, že bychom byli horší než náš soupeř, tedy kromě třetího zápasu, kde nás soupeř z České Třebové přehrál. Bohužel hokej se hraje na góly a těch soupeř nastřílel více.

2. Osobně si myslím, že v celé sérii rozhodl druhý zápas v České Třebové, kde jsme promarnili velké množství vyložených šancí. Tato situace se poté opakovala i v posledním zápase. Soupeř nám během finálové série uštědřil lekci z efektivity, kdy z minima dokázal vytěžit maximum a zaslouženě tak získal titul.

3. O budoucnost teamu strach nemám, pokud nedojde k nějakým zásadním změnám, může Chrudim hrát o špičku krajské ligy dlouhé roky. Chrudim má také obrovskou výhodou v tom, že má dostatek vlastních a kvalitních odchovanců a není tak závislá na hráčích, které se podaří sehnat odjinud. Na výborné úrovni je i realizační struktura celého teamu, od trenérů až po kustoda. 

4. Pokud mě paměť neklame, před sezónou jsme si žádné cíle neurčovali. Samozřejmě vždy platí to, že to chceme dotáhnout co nejvýše. Podařilo se nám vyhrát základní část a od úplného vítězství nás nedělilo zase tak moc. Sezónu tedy hodnotím jako úspěšnou.



Miloš Kalous, obránce

1. Musím uznat, že se jednalo o velice kvalitní sérii, která pro nás bohužel skončila nezdarem. S odstupem času si uvědomujeme, že i druhé místo je skvělé.

2. Podle mě bod zlomu nastal v druhém utkání, v České Třebové, kde i když jsme měli daleko více střel než soupeř, tak jsme prohráli. 

3. Myslím si, že až my, mladší hráči, získáme tolik zkušeností jako například Marek Kišš nebo Václav Novák, tak náš tým čeká velice úspěšná budoucnost.

4. Už od letní přípravy, kdy jsme se scházeli v hojném počtu, bylo vidět, že to tým chce někam dotáhnout. To se také povedlo. Celou sezónu jsme podávali velice dobré výkony a myslím, že výsledek je důsledkem našeho snažení. Je jen škoda, že jsme zůstali těsně pod vrcholem. Chtěl bych poděkovat všem svým spoluhráčům, trenérům, fanouškům a vedoucím za povedenou sezónu.




Milan Machač, obránce

1. Jako na čtyři kvalitní zápasy nejlepších týmů v téhle sezóně. Bohužel, shořkým koncem pro nás. Tímto bych chtěl pogratulovat soupeři.
  
2. Podle mě, byla příčina v koncovce a v předbrankovém prostoru, kde byl soupeř jasně produktivnější. Tolik přesilových her, by nám žádný jiný soupeř nenabídl. 
 
3. Budoucnost vidím velmi objektivně. Dravost a rychlost nás dostala do finále, kde nám oproti soupeři chyběla zkušenost. Věřím, že tohle finále bylo jedno z mnoha.
   
4.Po dlouhé době jsme se probojovali do finále KHL a nakonec obsadili druhé místo, což je pro náš tým velký úspěch. Věřím, že jsme potěšili naše fanoušky, kteří byli celou sezónu super. Teď si chvilku odpočinout a připravit se na další úspěšnou sezónu.


PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv