Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Výhra nad Pardubicemi i Jaroměří

V pondělí 29. 10. dopoledne se na chrudimském zimním stadionu odehrál přípravný miniturnaj mladších žáků ročníku 2008. V souboji každý s každým na třikrát patnáct minut se utkaly týmy Dynama Pardubice, HCM Jaroměř a HC Chrudim. Domácím se dařilo na výbornou.

Chrudim – Pardubice 6:3

Dynamu máme co vracet a tak jsme od začátku do zápasu šli na plno a neponechali nic náhodě. Poměrně brzy jsme šli dovedení a po chvilce přidali i druhý gól. Soupeř sice snížil, ale opět se nám podařilo odskočit o dvě branky. Z naší strany jsme hráli pěkný hokeja odvěkého rivala jsme nakonec udolali 6:3. Pevně věříme, že minimálně stejný výsledek uhrajeme i v mistrovském zápase.

Chrudim – Jaroměř 5:1

V zápase jsme se ujali brzy vedení, ale soupeři se podařilo vyrovnat. Hrál se pěkný hokej na obou stranách, ale domácí měli mírně navrch, což se odrazilo i ve výsledku zápasu. Jaroměř jsme porazili 5:1. V utkání Dynama s Jaroměří odešli jako vítězové kluci z Pardubic, kteří vyhráli 8:4. V pomyslné tabulce bychom tak obsadili první místo, Pardubice druhé a Jaroměř třetí. Turnaj byl výbornou přípravou pro mistrovská klání.

Sestava: Pavlík, Vašků-Vaško, Postupa, Sedlák, Chalupník, Pavliš, Dvořák Štěpán, Novák, Vašíček, Poláček, Dvořák Josef, Vašíčková, Urválek, Řivnáč, Řehořek, Hron, Klatt

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv