Tomáš Straka | | A-tým

Statistiky hráčů po nadstavbové části KLM

Včerejším vítězstvím nad Moravskou Třebovou završili chrudimští hokejisté více než úspěšnou základní část letošního ročníku KLM a před nedělním startem čtvrtfinálové série s Litomyšlí nebude na škodu prohlédnout si nejzákladnější statistické údaje našich hráčů.

Nejlepším střelcem chrudimského celku se díky hattricku v již zmiňovaném posledním utkání s Moravskou Třebovou stal Ugo Dobiáš s 25 góly. Následuje ho Marek Kišš (22 branek) a na třetím místě skončil Jiří Plch s 20 góly.

Nejvíce nahrávek (29) zaznamenal kapitán Chrudimských Václav Novák. S velkým odstupem je druhý Jan Polák (17 nahrávek) a Jiří Plch má asistencí 15.

Nejproduktivnějším hráčem je s 36 body Marek Kišš těsně následovaný hned trojicí 35 bodových hokejistů - Plchem, Novákem a Dobiášem. Pomyslná třetí příčka patří Janu Polákovi s 30 body.

Z brankářů chrudimského HC je nejúspěšnější a zároveň nejvytěžovanější Filip Ament. Ten má úspěšnost zákroků 92,73 % a průměr dvou inkasovaných branek na zápas. Následuje Roman Chalupa (90,37 % - 2 branky) a Dominik Cvrček (90,29 % - 3 góly na utkání).

Kompletní statistiky si můžete prohlédnout ZDE

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv