Pavel Sedlák a Jan Řivnáč |

Starší přípravka porazila Pardubice

V sobotu půlka osmiček odehrála dva vítězné zápasy v Chrudimi, s Pardubicemi a Českou Třebovou, Druhá půlka v Lanškrouně vyhrála s domácími a potom prohrála s Moravskou Třebovou.

Lanškroun - Chrudim 12:13
K předposlední sérií mistráků jsme jeli do Lanškrouna. V Lanškrouně jsme šli na led bez rozcvičky, protože jsme přijeli s menším zpožděním. Devítky si dávaly při odjezdu načas. Zápas začal z naší strany velice aktivně a po pěti minutách jsme vedli už o dva góly. Gólový rozdíl jsme i nadále navyšovali až do stavu 2:6. Pak se hra vyrovnala a opět nás začaly trápit úniky výrazné dívčí individuality, se kterou si nevěděli rady ani hráči v poli ani náš brankář. Soupeři se ke konci podařilo i vyrovnat, ale gólem minutu pře koncem jsme udrželi vítězství na naší straně.

Moravská Třebová - Chrudim 18:7
Druhý zápas Chrudimi vůbec nevyšel. První třetinu rozdíl ještě nebyl tak markantní, ale pod tíhou počátečního neúspěchu kluci úplně přestali hrát a góly padaly jen do naší sítě. Našemu gólmanovi se opět příliš nedařilo, ale nutno podotknout, že kluci mu špatnou rozehrávkou moc nepomohli.
Sestava: Škorpík - Dvořák J., Chalupník, Sedlák, Klatt, Hurt, Vašíček

Chrudim - Pardubice 9:3
Druhá půlka si mohla déle přispat, hrála doma. Zápas s Pardubicemi je pro Chrudim vždy prestižní záležitostí a tak kluci neponechali nic náhodě a od začátku na soupeře vlétli s velkým nasazením, které vydrželo až do konce zápasu a tak vítězství šlo za námi.

Chrudim - Česká Třebová 20:4
Druhý zápas byl od začátku do konce jednoznačnou záležitostí pro domácí a tak jsme semifinálového rivala áčka porazili velkým rozdílem. Věříme, že se stejně bude dařit i našim mužům.
Sestava: Pavlík, Řivnáč - Řehořek, Urválek, Postupa, Vaško, Hron, Dvořák Š.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv