Daniel Šeda | | Ročník 2010

Vyhodnocení ročníku 2010

Po loňském „restartu“ ročníku 2010, jsme se rozhodli pokračovat v nastoleném směru v postupném zvyšování nároků na kluky. Hned start do sezóny začal docela zostra, když většina kluků byla od půlky srpna po dobu dvou týdnů, někdy i dvakrát denně na ledě. 

Hned poté jsme vyrazili na skvěle obsazený dvoudenní turnaj do Humpolce, kde byla možnost se utkat s takovými týmy, jako Sparta nebo Jihlava. V následných mistrovských utkáních byl znát velmi intenzivní vstup do sezóny, kdy kluci s velkým přehledem zvládali zápasy se svými tradičními soupeři. 
Vánoce jsme naplánovali intenzivně hokejově – postupně jsme navštívili skvěle obsazené turnaje ve Žďáru nad Sázavou, Vídni a Kutné Hoře.  
Především v prvních dvou turnajích kluci odehráli výborné zápasy se skvělými výsledky.  Po Vánocích pokračovala mistrovská utkání, kde došlo k potvrzení vzestupných výkonů.  Na začátku března jsme odehráli poslední turnaj v Hlinsku, v němž jsme skončili z 8 týmů na skvělém 2. 
místě po jediné porážce ve finále. Co jsme už bohužel nestihli s ohledem na situaci okolo nás a následný vývoj -  dvoudenní výborně obsazený turnaj v Chocni, který měl být tečkou za sezonou. I tak toho kluci stihli za sezónu hodně – absolvovali 86 tréninkových jednotek,  odehráli
18 mistrovských utkání,  4 přátelská utkání (Hradec, Pardubice, Kolín),
  5 kvalitně obsazených turnajů (Humpolec, Ždár, Vídeň, Kutná Hora, Hlinsko).  Zároveň bylo zajímavé střídání různých herních systémů. 
Většinu sezóny odehráli kluci minihokej, dále často hráli systém „Pouzar“, přátelská utkání plus jeden turnaj odehráli na celé hřiště a v jednom mistráku si vyzkoušeli „Karlovy Vary“. Příští sezónu to již bude jednodušší, mělo  by se začít hrát na celé hřiště, což bude bezesporu výzva. Nicméně s ohledem na pokroky, které udělali za poslední 2 roky, toto jistě zvládnou a připíší si spoustu úspěchů!

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv