Daniel Šeda | | Ročník 2010

Ročník 2010 na turnaji v Hlinsku

Na skvěle zorganizovaném turnaji 7. 3. 2020 v Hlinsku se potkalo 8 týmů ročníku 2010, v některých týmech doplněných dívkami ročníku až 2008.  Netradiční rozcvička a navození pohody v týmu je u nás už běžným standardem. 

V základní části jsme se utkali nejprve s týmem Žďáru nad Sázavou, který je vždy kvalitním soupeřem a velkou výzvou. Ve hře 2x 15 minut bodovaných samostatně jsme obě části zápasu dobře napadali a s důrazem do brány jsme obě poloviny vyhráli.  Další utkání s Velkým Meziříčím jsme  byli důrazní v koncovce a obě herní poloviny vyhráli. S Roudnicí jsme doslova prospinkali  prvních 10 minut, následně jsme začali hrát to co jsme si domluvili a výsledek druhé 15 minutovky byl jednoznačně pro nás.  
Bodový výsledek = Jdeme hrát o první místo 
Finále !! 
V tomto zápase jsme nechali soupeři víc prostoru než si sám vybojoval.  Nesmíme opomenout výkon našeho golmana M.Tlapaká, který podržel celý náš tým, stejně tak bezchybný výkon golmana Chocně. Výsledkem byla těsná prohra, ale skvělý pocit z celého turnaje. A na závěr proběhla štafeta v plavání na 6x25metrů, kde jsme jednoznačně zvítězili.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv