Zdenda Formánek |

Chrudimští hráči ze zúčastnili krajských výběrů v rámci projektu VTM

V neděli 24. 10. byla na chrudimském zimním stadionu vidět parádní podívaná. Domácí výběr složený z mladých hokejistů Pardubického kraje přivítal soupeře z Olomouckého kraje. Utkání proti sobě odehráli hráči ročníku 2008 a následně hráči ročníku 2007. Chrudim měla v obou kategoriích své zastoupení. 

Nejdřív se proti sobě postavila kategorie U14, tedy hráčů narozených v roce 2008. V sestavě domácího týmu byl hned 6 chrudimských nadějí. V brance odchytal polovinu utkání Šimon Pavlík, v obraných řadách tvrdili muziku Šimon Řivnáč, Jiří Řehořek a Matěj Urválek. V útoku poté zazářil Ondřej Vaško, který se blýskl HATTRICKEM a navázal tak na skvělé výkony ze žákovské ligy. Jeho parťák z útoku Matyáš Postupa také nevyšel z utkání bodově na prázdno, když zaznamenal 2 asistence. Pardubický kraj nakonec po zásluze bral vítězství 7:5.

V o rok starší kategorii U15 se radoval tým z Moravy, který zvítězil v poměru 6:3. Rozhodujícím momentem utkání byla 3. třetina ve které Olomoucký kraj vstřelil hned 3 branky a rozhodl tak o osudu utkání. Na prohře domácího výběru nic nezměnila ani dvojice chrudimských hráčů, obránce Jáchym Krejčík a útočník Jakub Porstřední.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv