Junioři

Chrudimské juniory a dorostence čekají v pátek první ligová utkání!

Přípravné období bylo dlouhé zejména pro dvě nejstarší chrudimské mládežnické kategorie. Junioři a dorostenci nejprve absolvovali dva měsíce intenzivních tréninků na suchu a po krátké pauze se začátkem měsíce srpna vydali na ledovou plochu zimního stadionu v Chrudimi, kde trénovali často i dvoufázově. K tomu všemu se přidala velká porce přátelských utkání. Nyní už obě kategorie vyhlíží ostrý start nové ligové sezóny. 

Tahle parta nemá dost! Po Kladnu junioři porazili další bývalý extraligový tým.

Chrudimští junioři začali druhou nejvyšší juniorskou soutěž nad všechna očekávání, kdy lépe už to ani nejde. Po třech kolech soutěže jsou na čelním místě tabulky bez ztráty bodu. Není proto od věci, že naši junioři jsou největším překvapením začátku soutěže ligy juniorů. V prvním kole doma porazili VHK Vsetín 4:2, dva dny na to vyhráli na Kladně 1:2 a do třetice dnes v podvečer v Havířově přehráli tamní celek v poměru 1:4 v jejich prospěch.

Junioři ve vyrovnaném souboji se Šumperkem padli

Chrudimští junioři přivítali ve svém druhém domácím přípravném utkání Mladé Draky Šumperk. Svěřenci hlavního trenéra Marka Dvořáka měli po úterní prohře s Havlíčkovým Brodem motivaci zvítězit. Větší hlad po úspěchu byl na mladících s v bílém trikotu vidět již od prvních minut, když již v první minutě hostující obránce fauloval a nabídl tak Chrudimi početní výhodu.

Junioři zahájili přípravu na ledě. V úterý přivítají doma Havlíčkův Brod.

Nejstarší chrudinská mládežnická kategorie naskočila do tréninkového procesu na ledě již tento týden. Naši junioři trénují od pondělí do čtvrtka dvoufázově. V pátek je poté čeká modelové utkání v rámci tréninkové jednotky.

Hlavní trenér juniorů Petr Čáslava zhodnotil v rozhovoru uplynulou sezónu

Bývalý reprezentant, dlouholetý hráč extraligových Pardubic, mistr světa v roce 2010, který má zkušenosti i z KHL nebo Švédska. Nyní Petra Čáslavu čekala úplně rozdílná role. Nastoupil totiž u chrudimských juniorů v pozici hlavního trenéra. Na začátku sezóny mnohými podceňovaný tým pod jeho vedením vybojoval 3. místo, které klubu HC Chrudim zaručilo právo účastnit se druhé nejvyšší juniorské soutěže i v příštím roce. 

Junior Votava prožívá úspěšnou sezónu a s týmem bojuje o play-off

Když do Chrudimi přišel Jakub Votava v dorostenecké kategorii, tak rozhodně nepatřil mezi hlavní postavy týmu. Postupně se, ale vypracoval a v letošní sezóně sbírá jak osobní kanadské body, tak body s týmem do juniorské tabulky. Navíc se hned ve druhém startu za A-tým prosadil. Rozhovor s mladým útočníkem naleznete níže.

Junioři přehráli Kralupy nad Vltavou

Do konce základní části Ligy juniorů zbývá v tuto chvíli odehrát šest kol a o postupujících do play off není zatím vůbec jasno. Ve 36. kole zvítězila Chrudim, která na postupovou příčku útočí ze třetího místa a oproti svým konkurentům má navíc stále dva zápasy k dobru.

Junioři přivezli z Vsetína 2 body

35. kolo Ligy juniorů přineslo ve Vsetíně odvetu s Chrudimí. Na východě Čech v minulém utkání ,,Valaši” prohráli o gól.

Nový kapitán juniorů Adam Prýl má vysoké cíle na novou sezónu

S kapitánským “C” na hrudi bude do nové sezóny ligy juniorů vést chrudimskou nejstarší mládežnickou kategorii Adam Prýl. Bojovný útočník v rozhovoru přibližuje aktuální situaci v kádru a hodnotí dosavadní působení juniorů v přípravě. Zároveň nedočkavě vyhlíží páteční první kolo, kdy společně se svými spoluhráči bude bojovat o první ligové body v domácím utkání proti týmu HK Kralupy nad Vltavou.



Chrudimští junioři si vyšlápli na lídra!

V extralize juniorů hostila Chrudim vedoucí celek tabulky a loňského vítěze z Kralup nad Vltavou. Domácí, kteří do utkání nastoupili se třinácti hráči překvapivě nedali kompletním hostům šanci a v každé z třetin měli vždy o gól navrch. 

Dohrávky bez diváků

Junioři HC Chrudim se dočkali. Po dlouhých třech týdnech, kdy odkládali své zápasy kvůli karanténě vyjedou tento pátek k dalšímu mistrovskému zápasu. Jde o premiéru, jelikož poprvé pojedeme na venkovní stadion.

Juniorka opět odkládá

I tento víkend junioři odkládají oba zápasy v extralize. V aktuální sezóně stihli jen úvodní, vítězný duel s Kobrou. O dalším programu vás budeme včas informovat.

Vyšší moc zasáhla - juniorka nehraje!

Tento víkend měli odehrát junioři oba zápasy v extralize na domácím hřišti. Bohužel jak páteční, tak i nedělní zápas je z důvodu výskytu viru odložen. O náhradním termínu vás budeme informovat. 

Start se povedl

První mistrovský zápas nové sezony mají za sebou junioři Chrudim, na domácím stadionu zdolali ve vyrovnaném utkání tým Kobry Praha.

Dočkali jsme se - Extraliga juniorů začíná!

Přijďte všichni tento pátek, začíná hokejový svátek. Přijede k nám Kobra Praha, zde je každá rada drahá.

Zobrazeno 1–15 z celkem 141

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv