Veronika Hejdová |

Letní hokejový tábor Orlické Záhoří

V polovině července se konal „Letní hokejový tábor", který byl určen našim nejmladším hokejistům ročník 2013/2014. Společně s rodiči a sourozenci se v Orlickém Záhoří sešla skvělá parta téměř třiceti nadšených sportovců.

Kluci absolvovali každé ráno rozcvičku a následně několik tréninkových jednotek. Tréninky byly zaměřené na všeobecnou tělesnou kondici, ale i zručnost s hokejkou. V mezičase byla spousta prostoru na další dobrovolné aktivity v okolí penzionu. Kluci využili možnost skákat na trampolíně, jezdili v loďkách i na paddleboarech, hráli fotbal, svedli bitvu s vodními balónky, zkoumali fungování vodního kola nebo si hráli na dětském hřišti. Do programu vedoucí zahrnuli také výlety po okolních lesích, brodění v potoce nebo návštěvu nedalekého známého kostela se skleněnou střechou v Neratově. Nezastavilo nás ani deštivé počasí, a tak sportovci absolvovali túru v holínkách a pláštěnkách. Vedle tělesného rozvoje jsme nezapomínali ani na rozvoj psychický a na odpočinek. Nechyběla vědomostní hra, kolektivní kreslení, debatování během společného stravování nebo táborový oheň s vyprávěním vtipů a historek. Rodiče ocenili také debaty s trenérem a s přítomným lékařem. Všichni si celý pobyt náramně užili a domů jsme se vraceli plni zážitků.

SLOVO TRENÉRA:

"Jsem moc rád, že jsme dokázali zapojit a celodenně zaujmout, jak naše nejmladší šestileté hokejisty, tak jejich rodiče. Společně jsme se přesvědčili, že krom našeho krásného sportu, ledního hokeje, dělá radost a semkne tým i celá řada jiných duševních a tělesných činností. Tato všestrannost je klíčem k úspěchu a to jak v hokeji, tak i v osobním životě. Děkuji všem, přeji krásné léto a těším se na první ledové tréninky."

Fotogalerie z tábora ZDE

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv