Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Zhodnocení sezóny mladších žáků ročníku 2008

Vítězství na turnaji na Slovensku bylo třešničkou na dortu podařené sezóny. Mladší žáci ročníku 2008 odehráli dvacet osm mistrovských zápasů a v tabulce krajské soutěže mladších žáků obsadili pěkné čtvrté místo.

Soutěž měla osm účastníků. Osmičky osmnáctkrát vyhrály, jednou remizovaly a devětkrát prohrály. Tým vstřelil 203 branek a 99 obdržel. Na třetí Moravskou Třebovou ztrácela Chrudim čtyři body a před pátým Hlinskem měla náskok jedenácti bodů. V kanadském bodování soutěže obsadil Ondřej Vaško čtvrté místo. 
Kromě mistrovských zápasů jsme odehráli dvanáct přátelských zápasů, kdy jsme devětkrát zvítězili. V sezóně jsme se zúčastnili čtyř turnajů, na kterých jsme třikrát zvítězili a jednou obsadili třetí místo. Nutno také pochválit spolupráci s Dynamem Pardubice, kde se naši hráči mohli jednou týdně účastnit pardubických tréninků. Rovněž výborná byla spolupráce s klubem HC Skuteč, kde byli tři hráči na hostování.

Níže odpovídají trenéři ročníku na otázky: Co se Ti na uplynulé sezóně s osmičkami nejvíce líbilo a které jejich vítězství bylo pro Tebe nejcennější?

Zdeněk Pavlík:
Nejvíce se mi líbil posun hráčů směrem k velkému hokeji, a že dokázali držet krok v kategorii mladších žáků s ročníkem 2007. Nejcennější vítězství pro mě je, když se hráči smějí, odmakají každý zápas a trénink a poslouchají trenéry a nejsou limitováni radami rodičů.

Jan Řivnáč:
Nejvíce se mi líbilo, jakou mají kluci partu a jak dokáží držet při sobě. A vítězství? Pro mě je každé vítězství cenné. Ale samozřejmě je třeba vyzdvihnout výhry proti starším a urostlejším soupeřům z České a Moravské Třebové.

Jaroslav Urválek:
Hlavně se mi líbí, že kluky to stále baví a že jsou pořád kamarádi. Všechny zápasy mají pro naše borce velký smysl a každá vstřelená branka je bonus navíc. A vážím si všech, kteří to nevzdávají. Nejcennější vítězství je to, že se během dlouhé sezóny nikdo nezranil.

Závěrem nutno poděkovat všem rodičům za podporu týmu. Je třeba poděkovat i nástěnkáři ročníku Pavlovi, který se zasloužil o propagaci na webu HC Chrudim a Facebooku. Napsal 33 článků a vyfotil 44 alb. Těšíme se na shledání v další sezóně.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv