Tomáš Straka |

Předseda klubu Miloš Vavřička hodnotí skončenou sezónu

Vážení přátelé, letošním 6. ročníkem mezinárodního hokejového mládežnického turnaje City Cup 2019 končí hokejová sezóna 2018-2019. V jejím průběhu jsme se radovali z řady úspěchů, ale řešili jsme i řadu problémů. 

Celkově lze tuto sezónu již teď hodnotit jako úspěšnou. Jak v kategoriích mládežnických, v jejichž řadách máme přes 200 kmenových hráčů zejména v nejmladších ročnících i v kategoriích dorostu a juniorů, kteří obsadili přední příčky tak i v  kategorii dospělých. Mužstvo dospělých obsadilo v konečné tabulce druhé místo. Tím nejen splnilo cíle a očekávání. Současně jako mužstvo potvrdili že byť věkově nejmladší a téměř výhradně složeni z našich odchovanců jsou schopni výsledkově ale i herně být minimálně vyrovnaným partnerem pro soupeře v jejichž řadách jsou legionáři s bohatými zkušenostmi z vyšších soutěží.

Vše by ale nebylo možné bez podpory našich partnerů. Podpory se nám dostává od Města Chrudim, Pardubického kraje, MŠMT, svazu. Velké poděkování patří samozřejmě privátním firmám. Náš generální partner - chrudimská firma KYB Manufacturing Czech, s.r.o. se stala již tradičním partnerem a spolupráce je oboustranně pozitivně hodnocena. Ceníme si toho, že všichni naši partneři tak jak jsou prezentováni na našich klubových stránkách a při pořádaných akcích s námi spolupracují řadu let. Vážení partneři - děkujeme za uplynulou spolupráci a již předem za zachování přízně do příští sezóny.

Je na místě poděkovat fanouškům, kteří si našli cestu na zimní stadion a podporovali nás zejména v závěrečné části soutěže, kdy návštěvnost pravidelně atakovala hranici 1000 diváků. Speciální poděkování za uplynulou sezónu patří i našemu fanklubu. Jeho podpora nejen na domácích zápasech, ale i na hřištích soupeřů byla výrazná a jako klub si toho velice vážíme. Poděkování patří samozřejmě i rodičům dětí, realizačním týmům a funkcionářům klubu.

Těšíme se na setkání při společných zážitcích v sezóně 2019 - 2020.

S poděkováním jménem svým i jménem výkonného výboru HC Chrudim

Ing. Miloš Vavřička
předseda klubu 

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv