Tomáš Straka | | A-tým

Základní část a právě startující play-off pohledem trenéra Poláka

Ohlédnutí za ukončenou základní a nadstavbovou částí...
Se základní částí a následnou nadstavbou týmů umístěných na 1.- 6.místě jsem samozřejmě spokojený. Po základní části jsme skončili druzí o jeden bod za loňským vítězem Moravskou Třebovou a po finálové skupině jsme stejně jako v loňské sezóně skončili na prvním místě. Myslím, že vyhrát dva roky po sobě tuto dlouhodobou soutěž a obzvláště při letošní vyrovnanosti prvních šesti týmů můžeme hodnotit jako velký úspěch.

Velkým pozitivem je, že i přes nepříjemné a dlouhodobé zranění našeho nejzkušenějšího brankáře Filipa Amenta, jsme stejně jako loni obdrželi nejméně branek a oba mladí gólmani Roman Chalupa a Dominik Cvrček předváděli velice dobré výkony. Na druhou stranu jsme se ale celou základní část trápili v koncovce a branek vstřelených i přes značné množství vytvořených šancí je opravdu málo a tady jsme oproti loňsku značně zaostali.

A nyní k vrcholu sezóny - play-off...
Náš mladý tým, který má v průměru 24 let, je zase o jednu sezonu vyzrálejší, a tak věřím, že se nám v závěrečných bojích play-off  bude dařit lépe než v předešlé sezoně a že kluci zhodnotí svůj velice poctivý a chvályhodný přístup, který předvádějí jak v přípravě tak v utkáních. A pro mne je rozhodně radost vést takovouto partu mladých sportovců.

Závěrem bych rád poděkoval naším věrným příznivcům za podporu ve všech dosavadních utkáních a to i na hřištích soupeřů. Například na posledním utkání v České Třebové se rozhodně neztratili a mnohdy dokázali přehlušit početní převahu domácích. Naším přáním je abychom našimi výkony dokázali jejich řady ještě rozšířit.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv