Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Mladší žáci vybojovali zlato na turnaji v Novém Bydžově

Ve středu 26. 12. jsme zvítězili na turnaji mladších žáků v Novém Bydžově. Turnaje se zúčastnili Nový Bydžov, Žďár nad Sázavou, Slaný, Čáslav a Chrudim.

Nový Bydžov – Chrudim 2:2

Slaný – Chrudim 0:10

Čáslav – Chrudim 1:15

Žďár nad Sázavou – Chrudim 1:4

Na druhý svátek vánoční jsme vyrazili na turnaj mladších žáků do Nového Bydžova. Turnaje se zúčastnily týmy z Nového Bydžova, Žďáru nad Sázavou, Slaného a Chrudimi. Zahajujícím zápasem bylo utkání náše s domácím týmem. V zápase jsme měli od začátku navrch, ale nedařilo se nám skórovat. Až v druhé části zápasu jsme vstřelili gól a po chvilce ještě jeden přidali a už to vypadalo, že si dojdeme pohodlně pro vítězství. Bohužel v závěru utkání jsme polevili a k velké radosti publika se domácím podařilo dvěma slepenými góly vyrovnat. Druhý zápas jsme odehráli s týmem ze Slaného. Od začátku zápasu jsme měli převahu a jasně zvítězili rozdílem deseti gólů. Ke třetímu zápasu jsme nastoupili proti Gripenům z Čáslavi. Čáslav jsme jednoznačně přehráli 1:15. Posledním zápasem bylo utkání proti Žďáru nad Sázavou a podle dosavadního vývoje to byl přímý souboj o první příčku v tabulce. Do utkání jsme vstoupili lépe a brzy vedli o dvě branky. Vedoucí tým sousední skupiny krajské ligy mladších žáků působil po nepříznivém začátku opařeným dojmem a nedokázal na vedení pořádně zareagovat. Chrudimští tak navýšili vedení ještě o dvě branky. V závěru zápasu se Žďár ještě na chvilku vzpamatoval a vsítil jeden gól, ale to bylo už všechno. Naše vítězství nad Žďárem potvrdilo Chrudimi průchod turnajem bez porážky a tedy zlaté medaile. Gólové skóre bylo 31:4 pro Chrudim. Vítězem turnaje byla Chrudim, druhé místo patřilo Novém Bydžovu, který urval remízu s Žďárem v závěrečném zápasu, třetí místo obsadil Žďár nad Sázavou a na čtvrtém místě skončili kluci ze Slaného. Chrudim vyhrála i obě kategorie dovednostních soutěží, rychlostní slalom jednotlivců a rychlostní štafetu šesti hráčů s brankářem. Velké díky patří klukům a trenérům za reprezentaci klubu HC Chrudim a rodičům za velkou podporu v hledišti. Chrudimský buben a pokřik určitě nebyl k přeslechnutí.

Sestava: Pavlík – Postupa, Vaško, Řehořek, Sedlák, Řivnáč, Dvořák Štěpán, Dvořák Josef, Pavliš, Urválek, Vašíčková, Hron, Vítek, Kábele, Popílek, Kolář, Vašek


PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv