Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Osmičkám se dařilo i mimo domácí stadion

Ačkoliv byl minulý týden náš zimní stadion obsazen futsalem, bez ledu jsme nebyli. Zatrénovali jsme si ve Skutči a odehráli dva přípravné zápasy, ve kterých se nám poměrně dařilo.

Kutná Hora – Chrudim 8:7
Ve středu 14. 11. jsme odehráli přípravné utkání v Kutné Hoře. Na ledě proběhla moc pěkná přátelská bitva. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou. Soupeř těžil zejména z rychlých brejků. Sice jsme prohráli o gól 8:7, ale hrál se pěkný a rychlý hokej na obou stranách. Kluci si zahráli na různých postech a v různých lajnách, pěkná příprava.

Sestava: Pavlík - Sedlák, Postupa, Řehořek, Urválek, Řivnáč - Poláček, Pavliš, Vaško, Hron, Vašíčková - Klatt, Dvořák Š., Dvořák J.

Góly a asistence: Vaško (Pavliš), Poláček (Pavliš), Vaško (Pavliš), Hron (Postupa), Klatt, Urválek, Pavliš (Postupa)

Skuteč – Chrudim 3:10
Ve čtvrtek 15. 11. jsme odehráli ve velice přátelské atmosféře přípravné utkání ve Skutči. HC Skuteč patří velké díky, že jsme u nich mohli minulý týden trénovat a sehrát přátelské utkání. Od začátku zápasu jsme měli převahu a brzy jsme šli do vedení. V polovině hry jsme ale polevili a dovolili soupeři snížit na 3:5. Závěr utkání ale patřil hostům. Zvítězili jsme 3:10

Sestava: Vašků - Řivnáč, Kábele, Chalupník, Hron, Vašíčková - Poláček, Dvořák Š., Popílek, Vašek, Sedlák - Klatt, Dvořák J., Vašíček

Góly a asistence: Hron, Poláček (Dvořák Š.), Řivnáč (Kábele), Poláček (Popílek), Hron (Dvořák J.), Kábele (Dvořák J), Poláček (Dvořák Š), Kábele (Vašek), Dvořák Š., Poláček (Popílek)

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv