Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Osmičky mají za sebou kemp i první výhru

I pro mladší žáky ročníku 2008 je sezona v plném proudu. Poslední prázdninový týden absolvovali intenzivní přípravu v podobě hokejového kempu, který byl zakončen dvěma přípravnými zápasy.

Poslední týden v srpnu zorganizovali trenéři HC Chrudim 2008 pro své svěřence hokejový kemp formou příměstského táboru, což s nadšením uvítali hráči i jejich rodiče. Každý den osmičky absolvovaly dvě tréninkové jednotky na ledě a mezi ledy cvičení na suchu, ať už se jednalo o dribling s hokejkou, trénink strategie na hokejbalovém hřišti, fotbálek nebo běh. Nechyběla ani relaxace na plovárně. Ačkoliv to byl záběr jako hrom, kluci si to moc užili. Týden intenzivního tréninku byl zakončen dvěma přípravnými zápasy. 

Poslední srpnový den bylo na programu první přípravné utkání sezony. Naším soupeřem bylo Dynamo Pardubice. Po první třetině byl stav vyrovnaný 1:1. Druhá třetina se nám moc nepovedla a soupeř odskočil do vedení 1:5. Poslední třetina byla z naší strany nejpovedenější, ale i přes sympatický výkon v poslední části hry jsme prohráli 2:7. Vzhledem k tomu, že jsme měli za sebou náročný týden a soupeř je na ledě o několik týdnů déle, tak předvedená hra nebyla špatná.

Sestava: Pavlík - Vaško, Postupa, Řehořek, Sedlák, Chalupník, Pavliš, Dvořák Štěpán, Poláček, Novák, Hron, Dvořák Josef, Řivnáč, Vašíčková

V sobotu 1. 9. jsme měli na programu druhé přípravné utkání sezony, naším soupeřem byla Jaroměř. Do utkání jsme vstoupili na výbornou a brzy jsme vedli 2:0. Jaroměř ale dokázala vyrovnat. Ke konci první třetiny jsme ale opět odskočili na rozdíl dvou gólů, 4:2. Druhá třetina nám moc nevyšla, soupeř nás dotáhl, 4:4. V poslední třetině se nám ale podařilo zápas otočit na naši stranu a tak jsme slavili první výhru sezony, 5:4.

Sestava: Pavlík, Rejman - Vaško, Postupa, Řehořek, Sedlák, Chalupník, Pavliš, Dvořák Štěpán, Poláček, Klatt, Vašíček, Hron, Dvořák Josef, Řivnáč, Vašíčková

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv