Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Zlato elévů z domácího turnaje

V pátek 2. 2. 2018 o pololetních prázdninách se v Chrudimi na zimním stadionu uskutečnil turnaj elévů ročníku 2008 a mladších. Turnaje se zúčastnily mužstva Jaroměře, Trutnova, Žďáru nad Sázavou a domácích. Zápasy byly velice vyrovnané. Naši kluci reprezentovali svůj klub na výbornou, získali zlaté medaile.

Turnaje se zúčastnily týmy, s kterými se domácí tak často nepotkávají, protože hrají jiné krajské soutěže. Hrálo se systémem každý s každým dvakrát sedmnáct minut, kdy každá půlka byla do tabulky počítána jako samostatný zápas. První zápas sehráli domácí s Jaroměří. Hra byla velice vyrovnaná. Prvních sedmnáct minut skončilo bez gólu, druhá půlka skončila remízou 2:2. Pro Chrudim to bylo zklamání, protože ještě minutu před koncem vedla. Druhým soupeřem domácích byl tým z Trutnova. První část zápasu jsme vyhráli 2:0. I přes důraznou hru soupeře jsme předvedli velice pěkný výkon. Druhou část zápasu jsme přestali kombinovat a důrazná hra soupeře nám začala dělat problémy. Prohráli jsme těsně gólem v závěru zápasu 0:1. V tomto zápase měli rozhodčí plné ruce práce, trestná lavice byla často zaplněna. Poslední zápas domácích byl i posledním zápasem turnaje. Tabulka byla velice vyrovnaná a zamotaná. Domácí mohli skončit první i poslední s minimálním bodovým rozdílem na prvního. Chrudim ale neponechala nic náhodě a od počátku zápasu se Žďárem nad Sázavou hrála velice zodpovědně. První půlku jsme vyhráli 4:1 a druhou 3:1. A jelikož si v předchozím zápase Trutnov s Jaroměří navzájem rozdělili body, tak to znamenalo, že jsme se stali o skóre vítězi turnaje. Na druhém místě skončila Jaroměř se stejným počtem bodů jako Chrudim, ale s Chrudimí oba zápasy remizovala a rozdíl skóre měla o čtyři góly horší. Třetí místo obsadil Trutnov a na čtvrtém místě skončil Žďár nad Sázavou. Všem hráčům patří díky za skvělé výkony a fanouškům za podporu. Velké díky patří trenérům a rodičům za organizaci turnaje. Hlavně maminky napekly spoustu dobrot, takže ve VIP místnosti HC Chrudim to vypadalo jako na oslavě. Dobroty putovaly i do kabin hráčů. 

Sestava: Pavlík – Vaško, Poláček, Chalupník, Řehořek, Postupa, Pavliš, Řivnáč, Urválek, Sedlák, Dvořák Š., Dvořák J., Klatt, Hurt, Velinský, Čihák

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv 


Fotogalerie