Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévové jasně přehráli Dynamo

V pátek odpoledne nešly osmičky s rodiči k volbám, ale odehrály mistrovský zápas v Pardubicích s Dynamem. A našim borcům se dařilo na výbornou.

Od začátku zápasu jsme byli na ledě lepším týmem. Po zaváhání naší obrany ale padl první gól zápasu do chrudimské sítě, první třetinu jsme prohráli 1:0. Na začátku druhé třetiny přišla na řadu síla hráčů ze Spojovací ulice v Chrudimi. Nejdříve Postupa vyrovnal na 1:1 a potom Sedlák přidal první rozdílový gól. Tlak na pardubickou branku pokračoval i nadále. Dvěma góly se pod výsledek podepsal Vaško. Druhou třetinu jsme vyhráli 0:6 a bylo rozhodnuto. Pro diváky koukatelné byly hlavně první dvě třetiny, kdy jsme pěkně kombinovali. Zbytek zápasu si všichni chtěli dát gól, hra už tak pěkná nebyla a po chybě obrany padly další dva góly do naší sítě. Závěrečné skóre se na tabuli ustálilo na 3:6. Tým si tak i nadále zachovává v novém roce neporazitelnost a má za sebou šest vyhraných utkání v řadě. 

Sestava: Pavlík – Vaško, Poláček, Chalupník, Řehořek, Urválek – Postupa, Pavliš, Řivnáč, Vašíčková, Hron – Sedlák, Dvořák Š., Velinský, Dvořák J.

Branky: 17:15 Postupa (Pavliš), 18:17 Sedlák (Velinský), 18:53 Chalupník (Vaško), 
23:46 Vaško (Vašíčková), 27:07 Vaško, 27:40 Poláček (Vaško)

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv