Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévové porazili Českou Třebovou

V neděli od 9.30 v Chrudimi sehráli elévové druhý mistrovský zápas tohoto roku, tentokrát s Českou Třebovou. Naši elévové byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli 10:2.

Naše osmičky vlétly do zápasu s nadšením a hned při prvním střídání se dostaly do šance. I další formace pokračovaly v tlaku na branku České Třebové. Tlak na soupeře byl během první třetiny dvakrát odměněn. Při první přestávce tak na tabuli svítil stav 2:0 pro domácí. Druhá třetina byla ze strany domácích o něco vlažnější. Na počátku jsme sice navýšili skóre na 4:0, ale potom soupeř snížil na rozdíl dvou branek a zdálo se, že by se mohl dostat do zápasu. Naši borci ale neponechali nic náhodě a na konci druhé třetiny přidali ještě dvě branky, 6:2. Poslední dějství už bylo v režii domácích. Elévové pokračovali v soustředěném výkonu a navýšili skóre na konečných 10:2. Velké díky patří fanouškům za podporu v hledišti.

Sestava: Pavlík – Vaško, Poláček, Chalupník, Řehořek, Vašák – Postupa, Pavliš, Hurt, Vašíčková, Hron – Sedlák, Dvořák Štěpán, Klatt, Vašíček, Dvořák Josef, Novák

Branky: 3x Řehořek (1x nájezd), 3x Vaško (1x nájezd), 2x Sedlák (nájezd), 2x Postupa. 

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv