Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévům po zlatém pátku došly síly

V neděli 19. 11. odehráli elévové další čtyři mistrovské zápasy. Jedna půlka porazila v Chrudimi Choceň a potom těsně prohrála s Moravskou Třebovou. Druhá půlka v České Třebové prohrála s domácími a poté remizovala s Hlinskem.

Jedna výhra, jedna remíza a dvě porážky – hokejová neděle nevyšla zcela podle představ.
Nutno podotknout, že prodloužený víkend byl pro elévy sice hokejově velice atraktivní, ale náročný a možná proto v neděli už trochu chyběly síly. V pátek elévové nastoupili do turnaje pro Rebeku, který v konkurenci dalších čtyř týmů vyhráli. V sobotu večer odehráli přípravné utkání na celé hřiště, kde po velice sympatickém výkonu těsně podlehli o rok starším kamarádům. A v neděli se hrála mistrovská utkání.

Chrudim – Choceň 17:0
První domácí zápas byl jednoznačnou záležitostí pro domácí, kteří měli od začátku hru pod kontrolou a postupně navyšovali skóre.

Chrudim – Moravská Třebová 5:7
Druhý domácí zápas byl velice vyrovnaný, po první třetině jsme vedli 3:2. Druhá třetina také plynula ve velice rychlém a vyrovnaném tempu. Atmosféra v hledišti i na ledě byla velice vypjatá. V závěru zápasu se ujali vedení hosté, pak přidali ještě gól z trestného střílení a domácím se již nepodařilo vyrovnat. 
Sestava: Pavlík, Postupa, Řehořek, Hron, Vaško, Poláček, Klatt, Čihák

Česká Třebová – Chrudim 9:5
Druhá půlka elévů odjela k mistrovským zápasům do České Třebové. Oproti minulému zápasu s Českou Třebovou se jednalo o poměrně vyrovnané střetnutí, ale přeci jen domácí byli ve střelbě na naši branku úspěšnější. 

Hlinsko – Chrudim 4:4
Ve druhém zápase jsme nastoupili proti hráčům z Hlinska. První gól se sice objevil v naší síti, ale na ledě jsme většinu zápasu měli více ze hry my. Nepříznivý stav z počátku utkání jsme vyrovnali a dvakrát jsme o gól vedli. Na konce poslední třetiny nás ale síla opustila definitivně. Soupeř vyrovnal a v závěru jsme bránili remízu.
Sestava: Řivnáč, Urválek, Dvořák Štěpán, Vašíčková, Chalupník, Sedlák, Dvořák Josef, Vašíček, Novák, Hurt

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv