Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévové přehráli Dynamo Pardubice

V neděli 29. 10. jsme odehráli další čtyři mistrovské zápasy. Jedna půlka porazila v Poličce domácí a potom i Dynamo Pardubice A. Druhá půlka v České Třebové remizovala s Českou Třebovou B a potom prohrála s Českou Třebovou A. Celkově - dobrý výkon.

Polička – Chrudim 2:28

Počasí sice nebylo na cestování ideální, pršelo a foukal děsný vítr, přesto jsme odjeli k dalším mistrákům do Poličky. Vítr byl opravdu silný, během rozcvičky hala několikrát potemněla. Zápas s Poličkou měl naprosto jednoznačný průběh. S domácími jsme si pohrávali jako venkovní vichřice s podzimním listím a od začátku postupně navyšovali skóre až na finálních 2:28.

Pardubice – Chrudim 5:8

Druhý zápas v Poličce sliboval daleko zajímavější podívanou a také tomu tak bylo. Na obou stranách se hrál výborný hokej. Chrudim vzorným bruslením a hrou do hokejky téměř k ničemu nepustila pardubické hvězdy. Hned na počátku se nám podařilo dát dva góly a vedení jsme udrželi až do konce. Kluci zaslouží pochvalu za výborný výkon. V poslední třetině už trochu docházely síly, ale výborným výkonem nás podržel v bráně Šíma Pavlík.
Sestava: Pavlík, Vaško, Chalupník, Dvořák J., Postupa, Sedlák, Řehořek, Pavliš, Hron, Dvořák Š.

Česká Třebová B – Chrudim 5:5

Druhá půlka elévu odjela k mistrovským zápasů do České Třebové. Bohužel, podzimní plískanice a podzimní prázdniny způsobily, že druhá parta hrála jen na dvě lajny a musela být doplněna mladšími spoluhráči ročníku 2009. Devítka hájila i naši branku. V prvním zápase ve Třebové podali ale kluci a Madla solidní výkon a uhráli remízu.

Česká Třebová A – Chrudim 1:24

Ve druhém zápase tým České Třebové hrál výborně a klukům a Magdě už došly síly. Od začátku byl zápas pod kontrolou hokejistů ze Třebové. Ještě po první třetině vypadal výsledek přijatelně, ale jak ubývala energie, domácí přidávali góly.
Sestava: Urválek, Vašíčková, Vašíček, Klatt, Novák, Staněk, Čihák, Schiller, Chmelík

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv