Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévové začali sezónu vítězně

V sobotu hokejisté ročníku 2008 v prvním přípravném zápase sezóny výrazným rozdílem přehrál Jaroměř. I přesto, že to byl pro kluky první zápas na celé hřiště, tak si vedli výborně a zaslouženě zvítězili 11:2. 

Dobře jsme bruslili i nahrávali, problémy jsou občas s ofsajdem a organizací střídání, ale to se určitě brzo poddá, však mistrovská utkání hrajme až do Vánoc formou minihokeje. Elévové v prvním přípravném zápase čerpali i ze soustředění, které se uskutečnilo 28. 8.-1. 9. Členové HC Chrudim 2008 si tak užitečně vyplnili dny před začátkem nového školního roku. Pro většinu dětí bylo soustředění startem do nové sezony. Soustředění osmiček se zúčastnili všichni hráči ročníku a příprava to byla opravdu pestrá. Každý den děti absolvovaly dvě tréninkové jednotky na ledě a mezitím suchou přípravu v podobě driblingu, běhání v písku, fotbálku a vodních aktivit na plovárně. Osmičky měly díky soustředění pěkný konec prázdnin, posílily týmového ducha a věřím, že vše zúročí v nové sezóně.

Sestava: Pavlík, Řivnáč – Postupa, Hron, Sedlák, Urválek, Vaško, Řehořek, Chalupník, Vašíček, Hurt, Dvořák, P., Dvořák, Š. Pavliš 


PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv