Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

Osmičky přivezly stříbro z Jaroměře

V neděli 19. 3. vyrazily osmičky na turnaj do Jaroměře. Najednou se hrály dva turnaje, na jedné půlce hrály A družstva a na druhé B družstva zúčastněných týmů. Turnaje se účastnily týmy Jaroměře, Pardubic, Hradce Králové a Chrudimi.

Nejlepší střelec turnaje David Chalupník 11 gólů

Nejlepší brankář turnaje Šimon Pavlík

V neděli 19. 3. vyrazily osmičky na turnaj do Jaroměře. Najednou se hrály dva turnaje, na jedné půlce hrály A družstva a na druhé B družstva zúčastněných týmů. Turnaje se účastnily týmy Jaroměře, Pardubic, Hradce Králové a Chrudimi. V obou kategoriích byl turnaj velice vyrovnaný. A tým obsadil na turnaji čtvrté místo. Nutno poznamenat, že výkon týmu nebyl špatný, většinu utkání jsme prohráli rozdílem jedné branky. B týmu se vedlo podstatně lépe. Kluci postoupili do finále, kde prohráli o gól až v nájezdech s Mountfildem Hradec Králové a z turnaje vezou stříbrné medaile.

A tým

A týmu se na turnaji příliš nedařilo, ve skupině prohrál s Pardubicemi, Hradcem a porazil Jaroměř. V souboji o třetí místo ale vítězství nad domácími zopakovat nedokázal. Nutno poznamenat, že výkon týmu nebyl špatný, většinu utkání jsme prohráli rozdílem jedné branky. A tým obsadil na turnaji čtvrté místo.

Sestava A týmu: Pavlík - Řehořek, Urválek, Postupa, Vaško, Pavliš, Dvořák Š.

B tým

B týmu se vedlo na turnaji výborně. Ve skupině kluci porazili Pardubice, Jaroměř a těsně padli s Hradcem a tak postoupili do finále, kde hráli opět s Hradcem. Ve finále kluci v poli předvedli výborný výkon a Šíma Ř. v bráně výborně zachytal. Vedli jsme 1:0, soupeř vyrovnal, vedli jsme 2:1, ale Hradec opět vyrovnal a tak došlo na nájezdy. První nájezd jsme proměnili, za mohutného skandování všech spoluhráčů a publika, ale při dalších dvou nájezdech už jsme úspěšní nebyli a soupeř dvakrát ano a tak jsme smolně prohráli a z turnaje vezeme stříbrné medaile, i tak výborný výkon.

Sestava B týmu: Řivnáč - Chalupník, Sedlák, Vašíčková, Dvořák P., Klatt, Velinský, Vašíček, Hurt, Novák J.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv 


Fotogalerie