Jakub Novotný | | A-tým

Fair play se v České Třebové zřejmě nenosí!

Na začátku důležitého utkání byla vidět chuť zvítězit, oba týmy chtěly vyhrát. Tomu, komu se to nepodařilo bylo družstvo Chrudimi. Hráči byli zkroušení, ale brali to doopravdy sportovně. To se ale nedá říci o mužstvu z České Třebové. Vítězný tým přežil v poslední minutě drtivý tlak. Vyrovnání viselo na vlásku a tak není divu, že po závěrečném hvizdu zavládlo na straně hostů velké nadšení.

Hráči Kohoutů si však ke slavení postupu vybrali místo přímo pod kotlem domácích fandů. Oslavy se záhy změnily na provokování a výsměch fanouškovskému táboru Chrudimi. Některé z hráčů zřejmě zápas příliš neunavil a i po jeho skončení si chtěli užít fyzického výkonu. Vyšplhali tedy na mantinely a častovali diváky peprnými výrazy. Zvláštní kapitolou byl pak brankář Kamil Nimmerichter, který ukazoval na všechny strany notoricky známé gesto, jehož význam by bývalý premiér Mirek Topolánek vysvětlil jako „jste jedničky“. Nechutnou tečku všemu nasadil pokřik dehonestující domácí mužstvo, který si celý tým z České Třebové s chutí zakřičel při odchodu do šaten. 

V očích sportovní veřejnosti tímto incidentem padlo mužstvo Kohoutů proklatě blízko dna. Nebylo by na škodu, kdyby si hráči a funkcionáři České Třebové jednou za čas připomněli zásady chování Fair play.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv