Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

Starší přípravka brala polovinu bodů

V sobotu půlka osmiček odehrála vítězný zápas ve Skutči a druhá půlka doma prohrála o gól s Lanškrounem a potom strhujícím závěrem remizovala s Hlinskem.

Skuteč - Chrudim 1:16
Ve Skutči byl odehrán pouze zápas s domácími. Česká Třebová nepřijela z důvodů velké marodky. Zápas s domácími byl jednoznačnou záležitostí pro Chrudim, kluci si zastříleli a vyhráli velkým rozdílem. Jelikož byl v rozvrhu zimního stadionu prostor, dali si kluci ještě jednu třetinu navíc mimo zápis.
Sestava: Pavlík - Vaško, Postupa, Čihák, Hron, Dvořák J., Dvořák Š.

Chrudim - Lanškroun 8:9
Půlka osmiček zůstala doma a vrhla se s velkou vervou na Lanškroun. První gól sice vstřelili hosté, ale pak už góly padaly do sítě soupeře a brzy jsme vedli 4:1. Naše solidní hra vydržela i na úvod druhé třetiny, kdy jsme vedení navýšili na rozdíl čtyř branek, 6:2. Pak se ale soupeř začal prosazovat z úniků a podařilo se mu vyrovnat. Šímovi Ř. v brance se příliš nedařilo, ale nutno podotknout, že to měl proti výrazné dívčí individualitě z Lanškrouna dost těžké. Lanškroun hrál jen v šesti a kvalita týmu oproti loňské sezóně, kdy jsme je porazili o třicet gólů, byla úplně jiná. V závěru nám Lanškroun odskočil o jednu branku a i přes velký tlak se nám už nepodařilo vyrovnat, soupeře jsme ale jednoznačně přestříleli.

Chrudim - Hlinsko 3:3
Ačkoliv si kluci (a holky) v kabině vyslechli motivační řeč, tak nevstoupili do zápasu úplně nejlépe. Před branku jsme se opět tlačili více než soupeř, ale první třetinu jsme prohráli 0:2. Dále byla hra vyrovnaná, soupeř i my jsme měli řadu šancí. Šíma Ř. se sice rozchytal, ale po druhé třetině jsme prohrávali 1:3. Nejen díky mohutnému fandění mladších žáků, kteří hráli s Hlinskem po nás, ale i zlepšené hře patřil závěr poslední třetiny domácím. První lajně se podařilo pět minut před koncem snížit na rozdíl jedné branky a dvě minuty před koncem jsme z trestného střílení vyrovnali. 
Sestava: Řivnáč - Řehořek, Urválek, Sedlák, Chalupník, Klatt, Vašíčková, Vašíček, Hurt, Novák J.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv