Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

Osmičky v Chocni vítězně!

V sobotu 11. 2. jsme odehráli dva mistráky v Chocni. Nejdříve jsme svedli nádhernou bitvu s Pardubicemi, kterou jsme vyhráli a potom jsme porazili i domácí Choceň. 

Pardubice - Chrudim 8:11
Před sobotními mistráky jsme si mohli hezky přispat, protože se začínalo až od dvanácti hodin. Prvním naším soupeřem byl tým Dynama Pardubice. Oba týmy od začátku ukazovaly svoji kvalitu. Byla to nádherná bitva. Úvodní gól vstřelily Pardubice, ale my jsme po chvilce odpověděli. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, byla k vidění spousta pěkných akcí. Soupeř šel dvakrát do dvoubrankového vedení, nejdříve 2:4 a potom ještě 4:6, ale vždy se nám podařilo vyrovnat. Za stavu 8:8 jsme se dostali do vedení a to do konce zápasu ještě navýšili. Nutno podotknout, že střel na bránu jsme měli více v průběhu celého zápasu. 

Choceň - Chrudim 4:21
Druhý zápas s Chocní byl jednoznačnou záležitostí pro Chrudim. Domácí se sice ujali vedení, ale pak už se hrálo hlavně na jednu branku a skóre jsme postupně navyšovali. V obou zápasech nás perfektními výkony držel Šíma P.

Sestava: Pavlík - Řehořek, Urválek, Sedlák, Hron, Dvořák J., Pavliš, Vaško, Chalupník, Dvořák Š.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv