Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

Osmičky čtyřikrát vítězně

V sobotu 21. 1. jsme odehráli druhou sérii čtyř mistráků v tomto roce. Půlka osmiček odjela do Žamberku, kde vysoko porazila Choceň a potom i domácí. Druhá půlka zůstala doma, kde porazila Litomyšl i Českou Třebovou. Čtyři vítězství, paráda.

Choceň - Chrudim 2:21

První půlka osmiček odjela na druhou sérii mistráků v novém roce do Žamberku. Jelikož se v Žamberku hraje pod širým nebem, měli jsme strach z mrazivého počasí. Předpověď se ale nenaplnila a díky inverznímu počasí bylo v Žamberku nakonec tepleji než v Chrudimi. Zima byla, ale teploměr ukazoval jen tři čtyři pod nulou. Rozcvička proběhla u ohromných hromad sněhu a pak už se šlo na to. Prvním soupeřem nám byla Choceň. Od počátku na ledě dominovala Chrudim a soupeře jasně přehrála 2:21 a kluci mohli spěchat do šatny, kde jim pan trenér připravil výborný čaj.

Žamberk - Chrudim 5:22

Druhý zápas pokračoval v podobném duchu jako první zápas. Chrudim domácí jasně přehrávala, lépe jsme bruslili, lépe jsme si nahrávali, kluci svědomitě bránili, na brankáře šlo minimum střel. Hned v prvních dvou minutách jsme dokázali odskočit na rozdíl tří branek, ale domácí nás po chvilce dotáhli na rozdíl jednoho gólu. Pak už jsme ale měli jasnou převahu. Kluci si i v druhém zápase vyzkoušeli kombinační hru a zvítězili nad domácími velkým rozdílem. Jako bonus dostali všichni kluci od sponzora párek v rohlíku.

Sestava: Škorpík - Vaško, Dvořák P., Poláček, Sedlák, Dvořák Š., Řivnáč, Pavliš

Chrudim - Litomyšl 11:2

Druhá půlka osmiček zůstala doma, kde první zápas sehrála s Litomyšlí. Chvilku trvalo, než se kluci rozjeli, ale pak už byl zápas jednoznačnou záležitostí pro domácí.

Chrudim - Česká Třebová 17:6

Druhý domácí zápas byl obdobou zápasu prvního. Po počátečním přetahování jsme se dostali do tempa a zápas dovedli do jednoznačného vítězství a alespoň tak částečně pomstili áčko, které minulý týden s Českou Třebovou doma vysoko prohrálo.

Sestava: Pavlík - Řehořek, Postupa, Hurt, Urválek, Hron, Chalupník, Novák J., Vašíček, Klatt

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv