Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

První mistráky starší přípravky v novém roce

V sobotu 7. 1. jsme odehráli první čtyři mistráky v tomto roce. Půlka osmiček odjela do Skutče, kde vysoko porazila Českou Třebovou a potom i domácí Skuteč. Druhá půlka odjela do Poličky, kde porazila domácí a potom prohrála s Litomyšlí. Tři výhry a jedna porážka. Dobrý, kluci a holky.

Česká Třebová - Chrudim 1:19

První půlka osmiček odjela na první zápasy v novém roce do Skutče. Chybička se vloudila, kluci byli na zimáku poměrně brzo a tak stihli ještě sledovat zápas domácích s Českou Třebovou. Jelikož bylo nejmrazivější ráno za tuto zimu, proběhla rozcvička v hale, kde bylo o pár stupňů tepleji. Ale ani brzké vstávání ani mráz neubrali našim osmičkám na výkonu. Od počátku na ledě dominovala Chrudim a soupeře jasně přehrála 1:19.

Skuteč - Chrudim 1:15

Druhý zápas pokračoval v podobném duchu jako první zápas. Chrudim domácí jasně přehrávala. Kluci si vyzkoušeli kombinační hru a zvítězili nad domácími velkým rozdílem.

Sestava: Pavlík - Řehořek, Vaško, Postupa, Urválek, Hron, Čihák

Polička - Chrudim 4:5

Druhá půlka osmiček odjela do Poličky, kde první zápas sehrála s domácími. I přes třeskutý mráz se kluci a holky bez problémů rozcvičili venku a vlítli na domácí. Zápas byl poměrně vyrovnaný, ale měli jsme mírně navrch. Ujali jsme se vedení 0:2, ale Polička nás stačila dotáhnout. Mírnou převahu jsme si udrželi a zápas dotáhli do vítězného konce.

Litomyšl - Chrudim 6:3

Zápas s Litomyšlí byl bruslařsky a herně také vyrovnaný, ale soupeř dokázal častěji gólově vystřelit. V závěru zápasu jsme soupeře tlačili, ale skóre jsme již otočit nedokázali a ještě jeden gól dostali. Ale i tak podala Chrudim, jenž hrála na tři lajny, Litomyšl jen na dvě, solidní výkon.

Sestava: Řivnáč - Chalupník, Dvořák, Š., Vašíčková, Dvořák P., Sedlák, Salfický, Vašíček, Novák J., Hurt 

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv 


Fotogalerie