Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

Poslední mistráky starší přípravky v tomto roce

V sobotu 17. 12. jsme odehráli poslední čtyři mistráky v tomto roce. Půlka osmiček odjela do České Třebové, kde vysoko porazila domácí a potom i Pardubice. Druhá půlka zůstala doma a porazila vysoko Žamberk a potom prohrála se Skutčí. Takže tři výhry a jedna porážka. Solidní, kluci a holky.

Chrudim - Žamberk 19:4

S Žamberkem jsme hráli před týdnem pod širým nebem. I když jsme s nimi minule vyhráli o pět gólů, byl to vyrovnaný hokej a tak jsme čekali bitvu i tentokrát. Od počátku ale na ledě dominovali domácí. Všichni bezvadně bruslili a nahrávali si, byla vidět spousta pěkných akcí. Obětavě se i bránilo, všichni se vzorně vraceli. Soupeře jasně přehráli.

Chrudim - Skuteč 3:14

Po hodinové pauze jsme nastoupili k zápasu se Skutčí, se kterou jsme letos odehráli pouze jeden přípravný zápas, kde jsme jasně vyhráli. Bohužel v sobotu na nás nastoupil jiný tým a našim klukům se vůbec nedařilo. Převaha soupeře nebyla jednoznačná, ale nenahrávali jsme si a nebruslili jako v prvním zápase, nebránili jsme střelám na branku, kde jsme také nebyli moc jistí a tak jsme utržili vysokou porážku.

Sestava: Škorpík - Řivnáč, Sedlák, Vašíček, Vašíčková, Poláček, Klatt, Novák J., Hurt

Česká Třebová - Chrudim 3:18

Druhá půlka osmiček odjela do České Třebové, kde první zápas sehrála s domácími. Česká Třebová je jeden z týmu, který nás dokázal porazit, ale v sobotu jsme naprosto dominovali a vyhráli velkým rozdílem.

Pardubice - Chrudim 7:8

Zápas s Pardubicemi byla bitva z jiného soudku. Vyrovnaný zápas, kde jsme prohrávali už 7:4, ale kluci dokázali zápas otočit na vítězných 7:8.

Sestava: Pavlík - Řehořek, Vaško, Postupa, Urválek, Chalupník, Hron

Závěrem můžeme zhodnotit polovinu sezóny. Kluci a holky z osmiček odehráli dvacet šest mistrovských zápasů, kdy zvítězili v dvaadvaceti zápasech ku čtyřem porážkám. Výborná bilance, gratulace patří dětem, trenérům i rodičům, ale největší odměnou je radost ze hry.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv