Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

Starší přípravka si zahrála pod širým nebem

V sobotu 10. 12. 2016 sehrála starší přípravka čtyři mistrovské zápasy. Jedna půlka jela do Žamberku a druhá půlka odjela do Moravské Třebové. Z výjezdu jsme si přivezli tři vítězství a jednu prohru. 

Litomyšl - Chrudim 4:8

V Žamberku jsme hráli poprvé a tak kluci zažívali velké překvapení. Jednak to v Žamberku vypadalo zimně, všude ležel sníh a bylo kolem nuly, ale hlavně se tam hraje pod otevřeným nebem. Vše připomínalo legendární Winter Classic NHL, kluci z toho byli nadšení. Pro starší generaci se jedná o samozřejmost, pro dnešní děti to je spíše rarita. První zápas jsme sehráli proti Litomyšli, kterou držel výbornými zákroky brankář, ale klukům se ho nakonec podařilo pokořit.

Žamberk - Chrudim 11:16

Druhý zápas jsme hráli s domácím Žamberkem a zápas to byl dramatický na ledě i mimo něj, protože pan rozhodčí zpočátku pouštěl hru do těla. Druhou a třetí třetinu byly zákroky na obou stranách už posuzovány podstatně lépe a hra se uklidnila. Nutno podotknout, že Žamberk se od minulé sezóny podstatně zlepšil a zároveň těžil z umu hlavně jednoho hráče. Zápas byl ze začátku poměrně vyrovnaný. V půlce zápasu se nám podařilo gólově odskočit a rozdíl jsme udrželi až do konce. Šancí jsme měli určitě více.

Sestava: Pavlík - Postupa, Urválek, Chalupník, Hron, Sedlák, Vašíček, Novák J., Čihák

Lanškroun - Chrudim 3:28

Druhá půlka osmiček odjela do Moravské Třebové, kde první zápas sehrála s Lanškrounem. Hru jsme měli od prvních minut plně pod kontrolou.

Moravská Třebová - Chrudim 13:5

V druhém zápase se Chrudimi už tak nedařilo. Moravská Třebová se na nás dobře připravila a byla lepší.

Sestava: Řivnáč - Řehořek, Vaško, Dvořák Š., Dvořák P., Poláček, Novák D., Hurt

 

 

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv