Zdeněk Formánek | | A-tým

Prohra v prvním přátelském utkání sezóny

V úvodním přátelském zápase sezóny 2022/23 přivítal náš silně omlazený A tým soupeře z Nového Města nad Metují. V první třetině bylo na straně domácích znát, že se jedná o první zápas po dlouhé pauze, takže hosté po brankách Dvořáka a Šťastného zaslouženě vedli. Náznak zlepšené hry chrudimských byl znát zejména ve druhé desetiminutovce, kdy několikrát střelecky ohrozili brankáře hostí.


Ve druhé třetině domácí ožili a výsledkem bylo několik slibných šancí, když po gólu volaly zejména šance Turčániho, Hrdličky a Linharta. Nakonec se střelecky prosadil Voldán po spolupráci s Hebkem a Cimburkem. Chrudimští tak odcházeli do kabin opět s dvoubrankovým mankem, protože za hosty se v této periodě prosadil při přesilové hře Šťastný.

Třetí třetina přinesla bojovný hokej s šancemi na obou stranách, prosadili se ovšem jenom hosté, když ve 48. minutě úplně volný Borovec překonal domácího brankáře Novotného a Spartak tak zaslouženě v Chrudimi vyhrál.

 

Další přátelské utkání se uskuteční v Chrudimi dne 14. září, kdy soupeřem našeho týmu bude HC Jaroměř a svěřenci trenéra Čáslavy se jistě pokusí navázat na zlepšený výkon z posledních dvou třetin dnešního utkání.

 


PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv