Redakce |

Staň se hokejovým rozhodčím! ČH spouští náborovou kampaň I ty můžeš pískat hokej

Jsi chlapec nebo dívka? Baví tě lední hokej a chceš se stát jeho součástí? Nyní máš jedinečnou šanci rozšířit řady rozhodčích ledního hokeje a s každým zápasem prožívat nezapomenutelné zážitky. 

Český hokej ve spolupráci s krajskými pracovišti pořádá nábory pro rozhodčí, kteří mají zájem řídit utkání přímo na ledě.

V rámci Česka působí celá řada hokejových rozhodčích, kteří řídí různé hokejové soutěže. „Potřebujeme ale neustále rozšiřovat tým rozhodčích, abychom byli schopni obsazovat velké množství hokejových utkání. Kampaň cílí především na současné a bývalé hráče, a všechny, kteří se pohybují kolem ledního hokeje. Rádi uvítáme jakoukoli pomoc,“ říká centrální koordinátor projektu I ty můžeš pískat hokej Martin Maťašovský.

Nové zážitky, poznání hokeje z jiné stránky a také zajímavý přivýdělek. To je jen základní výčet všech benefitů, které ti může kariéra rozhodčího přinést. Navíc všichni, kteří se zaregistrují a úspěšně absolvují základní seminář rozhodčího na led, obdrží rozhodcovský dres zcela zdarma.

„Řídit utkání na vrcholných mezinárodní akcích, v KHL nebo ELH pro mě byla vždycky čest a zároveň odpovědnost. Před dvaceti lety by mě rozhodně nenapadlo, kam se bude moje rozhodcovská kariéra ubírat, a že budu mít příležitost být toho všeho součástí. Hokej mi dal jedinečnou šanci zažít atmosféru olympijských her a mistrovství světa, poznat nové lidi a procestovat celý svět,“ říká Antonín Jeřábek, současný rozhodčí extraligy se zkušenostmi z olympiád a KHL.

Více informací včetně předběžné registrace a přímého kontaktu naleznete na webové stránce www.piskejhokej.cz.

Zážitek. Emoce. Zodpovědnost. I ty můžeš pískat lední hokej. Pojď do toho s námi!

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv