Tomáš Langr | | A-tým

Petr Koreček v play-off dál válí, svým gólem poslal Chrudim do semifinále

Minulou středu chrudimský útočník Petr Koreček vybojoval v Trutnově dvěma góly pro Chrudim prodloužení. Tuto středu zase rozhodl gólem v úvodu třetí třetiny o tom, že vítěz základní skupiny Pardubického kraje vypadne už ve čtvrtfinále. Není tak divu, že další rozhovor bude právě s tímto hráčem, který má na svém kontě v play-off již 5 kanadských bodů. 

 

  1. Gratulace k postupu. Jak náročný to bylo utkání?
 Litomyšl je jeden z nejlepších týmů v naší soutěži. Už před zápasem jsme si říkali, že to bude náročné a vyrovnané utkání. Oba týmy měly lepší pasáže, my však lépe bránili. A Dominik Cvrček zastavil vyložené šance a štěstí se nakonec přiklonilo k nám.

 

  1. Vypadá to, že se stáváš specialistou rozhodujících postupových utkání. Popiš nám trochu ten vítěznou branku?
Celá naše lajna aktivně napadala a podařilo se nám vybojovat puk u mantinelu. Jirkovi Polákovi se podařilo nádherně uvolnit Šlehačku (pozn. red, Miloš Kalous), který vystřelil na brankáře. Já už jsem pak puk zasunul za jeho záda.

 

  1. Zatím nebylo slabého soupeře. Která série byla těžší?
Obě série byly těžké. Ta s Litomyšlí byla ale rozhodně těžší. Jedná se o velmi zkušený tým plný hráčů, kteří dokážou využít každého soupeřova zaváhání. Naštěstí, každá naše lajna šla na led s tím, nedostat gól. A to jsme plnili na 100%, při hře 5 na 5.

 

  1. Fanoušci dorazili opět v hojném počtu a vytvořili vám skvělou kulisu. Co bys jim vzkázal?
 Fanouškům bych chtěl moc poděkovat, jak v hojném počtu dorazili, a že se jim podařilo vytvořit takřka domácí prostředí. Snažíme se je odměnit nejlepší možnou hrou na ledě.

 

  1. Teoreticky jsou možný 4 varianty soupeřů. Máš nějaký svůj typ na soupeře do semifinále?
Rád bych narazil na Choceň, jelikož se jedná vždy o skvělé zápasy s parádní atmosférou. Nechme se však překvapit, protože pokud chceme pokračovat, musíme porazit každého.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv