Veronika Hejdová |

Hráči ročníku 2014 se zúčastnili 2. ročníku Letního hokejového táboru v Orlickém Záhoří

Stejně jako v loňském roce se i letos sešli kluci z ročníku 2014 a jejich rodiče na Letním hokejovém táboře v Orlickém Záhoří. Téměř čtyři dny plné tréninků, ale i zábavy utekly jako voda. 

Program tábora navázal na úspěšný první ročník, takže nechyběla spousta pohybových aktivit jako ranní rozcvička, dvakrát dvě hodiny tréninků denně, trampolína, fotbal nebo paddleboard. Kluky k zábavě opět přilákal i blízký potok nebo táborák s vyprávěním vtipů a opékáním buřtů. Tradicí už se stává i bitva vodních balónků nebo celodenní výšlap s úkoly, které museli plnit jak děti, tak rodiče a které byly zaměřeny i na rozvoj všeobecných znalostí. Tábor přinesl nejen zlepšení fyzické kondice, ale přispěl i ke stmelení týmu. Pro všechny přítomné byl tábor velkou zábavou a už se těšíme nejen na novou sezónu, ale i na další ročník tábora.


Slovo trenéra Tomáše Poloprudského


"Děkuji všem účastníkům. Trochu lituji, že nejsme atleti, neboť naši kluci udělali velký pokrok v běhu, skoku, síle... Těší mě, že se ukázalo, jak dobře jsme využili covidní čas bez ledu.  

Rodiče byli skvělí, bez reptání se přidali k dálkovému pochodu a s ohromným nadšením se aktivně účastnili i posledního tréninkového bloku. Cítím to, pro nás rodiče, jako výzvu, ještě pár (mnoho) let našim klukům sportovně stačit. Naše podpora kluků k hokeji a sportu, by měla být odměněna společnými zážitky, a to se nám opět podařilo.

Myslím a doufám, že máme před sebou cca 5-6 krásných let. Léta, ve kterých nám a našim klukům bude sport přinášet pouze radost, bez honby za výsledkem a výhrou.

Tréninkový tábor ukázal, že umíme společně sportovat, soutěžit, ale i se vzdělávat. Nikomu z kluků nechyběl mobil ani televize, která sice byla na pokoji, ale nikdy nebyla puštěna. Kniha a vyprávění nás provázelo ve chvílích odpočinku. V tomto trendu bych chtěl pokračovat i v sezoně. (například po zápase společné lyžování, výlet nebo návštěva kina, divadla...)

Samozřejmě na dobrovolné bázi.

Mám pocit, že se nám podařilo vytvořit partu rodičů a dětí, kde není problém brodit se bosí potokem v dešti, nebát se lehnout do vysoké trávy, ujít 12 km s batohem, diskutovat o tajemstvích našeho světa. Ano jsou to věci samozřejmé, ale v dnešní době?

Základ pro každý sport je otužilost, všestrannost ale i společenský rozhled.

Přeji nám všem, aby se nám podařilo trochu přispět k výchově našich dětí v renezanční osoby.

Děkuji a těším na zářiový led, kde hravě doženeme to, co jsme v covidním čase ztratili."

 

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv